Banner méretű színes, multifunkciós nyomtató

Xerox Phaser 7800 banner méretű nyomtatóA3 méretű, színes LED-nyomtató

Egyedülálló nyomdai minőség nyomda nélkül
Páratlanul egyszerű használat

 A Phaser 7800 a különböző területeken dolgozó szakemberek munkáját hatékonyan segíti, különböző súlyú és anyagú papírra egyaránt nyomdai minőségben, gyönyörű színekkel képes nyomtatni.

 

 

 

Általános műszaki jellemzők

– nyomdai minőségű színes nyomtatás akár banner méretben

– nyomtatási sebesség: fekete, színes: akár 45 lap/perc

– első oldal elkészülési ideje: 9 másodperc (színes és fekete egyaránt)

– terhelhetőség: akár 225 000 nyomat/hó

– legnagyobb nyomtatási felbontás: akár 1200 x 2400 x 1 dpi

– papírkapacitás: igény szerint akár 3140 lap

– alapgép mérete (szé x mé x ma): 641 mm x 699 mm x 578 mm

– egyedülálló rugalmasság a nyomathordozók terén

– Xerox Hi-Q LED nyomtatófej

Értékesítési, bérleti és üzemeltetési információk

Alapkészülék ár: 1 490 900 Ft + Áfa (27%) -tól
Bérleti díj: 35 900 Ft + Áfa (27%) -tól /hó

Nyomdai minőségű színhatás

A Phaser 7800 nyomtató nagy nyomtatási felbontása, a Pantone színskála alapján történő kalibrálása és a Xerox színkorrekciós technológiája valósághű nyomatokat, részletgazdag, színhelyes képeket és éles szövegeket állít elő, így professzionális felhasználásra is kiválóan alkalmas.
Már nem kell professzionális nyomdához fordulni egy-egy kisebb példányszámú nyomdai anyag, vagy színhelyes tervek kinyomtatásakor, ugyanis a fejlett nyomtatófej-technológia pontosabb színeket eredményez bármely irodai nyomtatónál.

Széleskörű papírkezelés

A Phaser 7800 nyomtató a különböző területeken dolgozó szakemberek munkáját hatékonyan segíti, különböző súlyú és anyagú papírra egyaránt nyomdai minőségben, gyönyörű színekkel képes nyomtatni.

Minőség hatékonyan

A kiváló színminőség mellett a hatékonyság is erőssége ennek a nyomtató berendezésnek. Színesben és fekete-fehérben egyaránt nagy sebességgel nyomtat, így a határidők betartása is gyerekjáték. Az alapkiszerelés részeként kínált kétoldalas nyomtatás csökkenti a papírfelhasználást, így használatával a költségmegtakarítás is megoldott.
Masszív kialakítása, erős processzora lehetővé teszi, hogy a nagyobb terhelést, folyamatos használatot is biztonságosan kiszolgálja és évekig profi minőséget nyújtson.

Egyszerűen használható csúcstechnológia

Csúcskategórás gép, melyet gyerekjáték kezelni. Fejlett érintőképernyős felülete és áttekinthető menürendszere lehetővé teszi a gép egyszerű és gyors használatát.

A cserélhető alkatrészek könnyen hozzáférhetők, így azok cseréjéhez nincs szükség szakember igénybevételére. A toner cseréjéhez, a papír behelyezéséhez nincs szükség a gép elforgatására, ergonomikus kialakítása egyszerű használatot biztosít.

A részletes termékismertetőért kattintson ide.