A3 színes, multifunkciós nyomtató – Workcentre 7225

xerox-7225A3 méretű, színes, multifunkciós nyomtató

Minden tud, ami egy irodai géptől elvárható: nyomtatás, másolás, szkennelés, fax és email küldés.

Egyszerű érintőképernyő a könnyű használhatóságért, hatékony szkennelés a gyorsabb munkavégzésért, a piacon elérhető legfejlettebb biztonság.

A Xerox Workcentre 7225 színt visz az irodai nyomtatásba. Használatával igazi, praktikus megoldásokhoz juthat, amelyek a költségek alacsony szinten tartása mellett nagy mértékben leegyszerűsítik a fontos információk továbbításának, feldolgozásának, megosztásának módját és az összetett papíralapú feladatokat, miközben gondoskodnak adatainak védelméről.

 

Általános műszaki jellemzők

– másolási sebesség: színes és fekete – akár 25 lap/perc

– terhelhetőség: akár 60 000 nyomat/ hó

– maximális papírkapacitás: 2130 lap

– legnagyobb nyomtatási felbontás: 2400 x 600 képminőség

– kétoldalas, automatikus lapadagoló kapacitása: 110 lap

– alapgép mérete (szé x mé x ma): 585 mm x 640 mm x 1132 mm

– tonerek kapacitása magas: ~ 15 000/szín, 20 000/fekete

– nagy sebességű USB 2.0 port a közvetlen nyomtatáshoz

– környezetbarát funkciók (Energy Star minősítés, LED-szkenner, EA festék használat)

Értékesítési, bérleti és üzemeltetési információk

AKCIÓ

Alapkészülék ár: 595.990 Ft + Áfa (27%) -tól (listaár: 869 900 Ft + Áfa (27%) -tól)

vagy

Bérleti díj: 13 490 Ft + Áfa (27%) -tól /hó
Üzemeltetési díj: 1.80 Ft + Áfa (27%) -tól /nyomat
Üzemeltetési díj (színes A4 nyomat): 13 Ft + Áfa (27%) -tól /nyomat

Az eszközök feltüntetett lapdíjait minden esetben a vállalt, vagy kalkulált havi nyomatszámmennyiség befolyásolja.

A Xerox WorkCentre 7225 olyan átfogó és intelligens nyomtatási, fénymásolási, szkennelési megoldást kínál irodai környezetben, amellyel egyszerűsíthetők az irodai feladatok, ezáltal javítható a munka hatásfoka, mindeközben még a nyomtatási költségek is folyamatos kontroll alatt tarthatók.

Költségmegtakarítás

A vállalkozások életében központi kérdés a költséghatékony működés, a Xerox WorkCentre 7225-ös géppel ez könnyedén elérhető, használatával gyönyörű színű nyomatokat állíthat elő nagyszerű áron.

Egyszerűen kézben tarthatja költségeit, melyet az eszköz egyedi beállítási lehetőségei hatékonyan támogatnak.
Testreszabható illesztőprogram-beállításokkal akár alapértelmezettként több oldalt nyomtathat egy lapra, vagy különböző szűrőfeltételek használatával akár azt is beállíthatja, hogy a bejövő e-maileket mindig fekete-fehérben nyomtassa. Ezek a beállítások nemcsak a költségmegtakarítást segítik, hanem a környezettudatos szemléletmód ideális eszközei is egyben.

A nyomtató a hálózathoz kapcsolódva elküldi a beépített mérőórák aktuális állását, ezzel gördülékennyé teszi a kellékbeszerzést.

Az eszközhasználat a Xerox Standard Accounting rendszer jelentéseivel egyszerűen követhető és felügyelhető, így a költségek optimalizálhatók.

Termelékenység javítása

Az egyszerűen kezelhető, színes érintőképernyőn keresztül egyetlen érintéssel bárhova szkennelhet: USB- és mobileszközökre, e-mail fiókjába vagy a hálózatra. Távvezérlőpanelje segítségével a dolgozók bármely munkaállomásról elérhetik a készülék kezelőfelületét és különböző nyomtatási, másolási, szkennelési feladatokat távolról is elindíthatnak, ugyanúgy, mintha a gép mellett állnának.

A Xerox online támogatása révén közvetlenül a kezelőpanelen keresztül online segítséghez juthat, ráadásul az itt elérhető, beágyazott súgóvideók azonnali segítséget nyújthatnak probléma esetén.

Átfogó biztonság

A biztonság, a bizalmas információk védelme létfontosságú tényező az üzleti életben. A titkos adatok védelme a Xerox WorkCentre 7225-ös géppel megoldható: a bizalmas információkat titkosított PDF-fájlba szkennelheti, vagy akár teljes merevlemez-titkosítást is megadhat.

Az illetéktelen felhasználók hozzáférése megakadályozható, beállítható, hogy csak az arra felhatalmazott felhasználók férjenek hozzá a berendezéshez. Az összes tevékenység auditnaplóval történő nyomon követése biztosítja a teljes körű átláthatóságot, segítségével naprakészen tudhatjuk, hogy ki, mikor és melyik funkciót használta.

A WorkCentre 7220/7225 sorozatú gépek megfelelnek a kormányzati, a pénzügyi és az egészségügyi szektorra érvényes biztonsági követelményeknek, így az ebbe a szegmensbe tartozó intézményekben is ideális irodai eszközök lehetnek.

Helytől független, kényelmes munkavégzés

A munkavégzés gyakran távol az irodától történik, modern megoldásokkal az üzletmenet már így is zökkenőmentesen lebonyolítható. A Xerox ConnectKey technológia segítségével akár már mobilról, vagy felhőből is szkennelhetünk, vagy nyomtathatunk a kikválasztott irodai nyomtatóra.

Az egyszerűbb archiválást segíti az a funkció, amivel a beszkennelt dokumentumból kereshető szöveges, egy- és többoldalas PDF-eket készíthetünk.

Egyéb előnyök

– környezetbarát funkciók

– halk működés

– energiatakarékos LED-szkenner

 

A részletes termékismertetőért kattintson ide.