A3 fekete-fehér, multifunkciós nyomtató – Workcentre 5325

xerox-5325A3 méretű, fekete-fehér, multifunkciós nyomtató (nyomtatás, másolás, szkennelés)

Nagy érintőképernyő a könnyű használatért, nagymértékű modularitás az egyedi irodai igények kielégítéséért.

A Xerox Workcentre 5325 fekete-fehér, multifunkciós nyomtató nagy mértékű modularitásának köszönhetően igazodik az egyedi irodai igényekhez. Nagy, színes érintőképernyője pedig lehetővé teszi a páratlanul egyszerű és gyors használatot. Nyomtathat, másolhat A3-as méretben, illetve szkennelhet e-mailbe és mappába is egyaránt.

 

Általános műszaki jellemzők

– másolás, nyomtatás, szkennelés e-mailbe/mappába

– másolási sebesség: 25 lap/perc

– első oldal elkészülési ideje: 4,2 másodperc

– terhelhetőség: akár 100 000 nyomat/ hó

– kétoldalas, automatikus lapadagoló kapacitása: 110 lap

– alapgép mérete (szé x mé x ma): 597 mm x 637,5 mm x 1115 mm

Értékesítési, bérleti és üzemeltetési információk

Alapkészülék ár: 579 900Ft + Áfa (27%) -tól

VAGY

Bérleti díj: 9 900 Ft + Áfa (27%) -tól /hó
Üzemeltetési díj: 1.60 Ft + Áfa (27%) -tól / A4 nyomat

Az eszközök feltüntetett lapdíjait minden esetben a vállalt, vagy kalkulált havi nyomatszámmennyiség befolyásolja.

Kiemelkedő munkacsoportos teljesítmény és költségcsökkentés

A Xerox Workcentre 5325 képes lépést tartani a megnövekedett a terhelési követelményeknek, és képes magas színvonalon dolgozni. Többlépcsős költségellenőrzésre ad lehetőséget, mellyel egyszerűen kézben tarthatja a kiadásait a költségek korlátozásával, követésével és költségviselőhöz rendelésével.

Gyorsaság – automatizálható munkafolyamatok – hatékonyság

A Xerox Workcentre 5325 multifunkciós nyomtatóval 25 lap/perc sebességgel nyomtathat és másolhat, mely a legforgalmasabb irodákban is megállja a helyét.

Automatizálható munkafolyamatok

Ha automatizálni szeretné a munkafolyamatokat, ezzel a nyomtatóval erre is lehetősége nyílik: olyan funkciók is beállíthatók, mint például a faxtovábbítás e-mailbe, így nem kell külön bajlódnia a faxok digitalizálásával, vagy akár elérésével, mert azonnal megtekintheti azokat e-mailjei között.

Szintén hasznos funkciók állíthatóak be a szkennelési munkafolyamatokhoz, mint például a mappába vagy hálózati szkennelés, illetve a szöveges keresést támogató PDF-be szkennelés – melyek a hálózati szkennelési csomaggal érhetőek el. Azonban a színes szkennelés alapfunkció minden Xerox Workcentre 5325 típusú nyomtatónál.

Hatékonyság, hasznos funkciók

A nyomtatón tárolt szkennelt képek és dokumentumok közvetlenül megtekinthetők a berendezés színes érintőképernyőjén, valamint könnyedén tömörítheti a fájlokat kisebb méretre, biztosítva ezzel azok gyorsabb elérhetőségét.
Ha éppen nem tartózkodik számítógépénél, akkor is igénybe veheti a nyomtató szolgáltatásait USB-s csatlakozással. Szkennelhet USB-re, valamint nyomtathat is USB-ről.

Nyomtatási költségeinek kézben tartására a Xerox szabványos számlázásnak köszönhetően egyéni felhasználónkénti, illetve csoport vagy részlegenkénti korlátok állíthatók be, valamint ezeket nyomon is követheti.
A Xerox 5325 multifunkciós nyomtatóval egyszerre akár 5 féle feladatot is lehet végezni: a nyomtatási, szkennelési és másolási funkciók akkor is elérhetők, ha a nyomtatón más feladatok is futnak.

Biztonság

Ha nem szeretné, hogy bizalmas információkat tartalmazó dokumentumai illetéktelen szemek elé / kezekbe kerüljön, a titkos nyomtatási funkcióval egy külön várakozási listára küldheti azokat egészen addig, ameddig az arra jogosult felhasználó fel nem oldja őket.

Az alapfunkciókhoz tartozó hálózati hitelesítés, a Secure Access Unified ID System és más hasonló technológiák biztosítják, hogy a nyomtatóhoz csakis az arra jogosult személyek / felhasználók férhetnek hozzá.

Egyéb előnyök:

– halk működés

– energiatakarékosság: alacsony olvadáspontú EA-festék, LED-szkenner

– kétoldalas kimenetkészítési alapfunkció

– ENERGY STAR minősítés

 

A részletes termékismertetőért kattintson ide.